Gratis verzending vanaf €75,- (BE)

American Vintage: van modemerk tot levensstijl

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het modelabel American Vintage van Franse origine. Opgericht in 2005 door de Fransman Michaël Azoulay en intussen wereldwijd verkrijgbaar in meer van 155 verkooppunten waaronder Clausette er eentje van is.

Franse chic versus American casual

Azoulay combineert in zijn collecties de romantische, coquette Franse stijl met de praktische, Amerikaanse casual look. Zijn modelabel is inmiddels legendarisch. Zo is één van de highlights een iconisch wit T-shirt met ronde hals: simpel, maar toch geraffineerd. Het merk zet de laatste jaren ook sterk in op duurzaamheid, waardoor meer en meer items vervaardigd zijn uit biologische katoen of tot stand komen dankzij duurzame procedés. Zo is de vegiflower-lijn een sterk staaltje van ecologie: de kledingstukken worden geverfde plantaardig  pigmenten van zaden, planten en bloemen met unieke pasteltinten als prachtig resultaat. Het vintage-karakter vind je dan weer terug in het gebruik van gerecycleerde materialen. 

Alle basics voor je garderobe

Het merk American Vintage biedt tal van basisstukken aan die niet mogen ontbreken in je garderobe. Van basic T-shirts over streelzachte knitwear in alpacawol tot prachtige blazers en tops in satijn. Allemaal in natuurlijke, ademende materialen die heerlijk aanvoelen op de huid. Mooie gekreukte patronen en unieke wassingen zetten het vintage aspect van American Vintage nog extra in de verf.

Shop online

Bij Clausette kiezen we deze zomer binnen de American Vintage-collectie resoluut voor kleur en vrouwelijk raffinement. Bewonder en shop de collectie online via onze webshop. De favorieten van de Claudette-klanten zijn:

We leveren gratis vanaf €50 en geven je 30 dagen bedenktijd. Maar hoe dan ook, eens je American Vintage leert kennen ben je eraan verknocht!

ACCOUNT
Wishlist
Inloggen
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

TOP
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0
Added to wishlist! VIEW WISHLIST